Star Wars

Wanneer komt Star Wars: The Rise of Skywalker op Disney+?

Star Wars The Rise of Skywalker Disney Plus

Wanneer komt Star Wars: The Rise of Skywalker op Disney+? Alhoewel Disney nog geen officiële uitspraken heeft gedaan wat betreft de release van de nieuwe Star Wars-film, kunnen we wel al een voorzichtige schatting doen. De film komt naar alle waarschijnlijkheid namelijk medio 2020 al op Disney+.

Star Wars: The Rise of Skywalker

The Rise of Skywalker speelt zich een jaar na de gebeurtenissen uit The Last Jedi af. Voor de laatste keer vindt de confrontatie plaats tussen het verzet en de First Order. Ondertussen moeten Rey en consorten ook hun persoonlijke demonen en verleden onder ogen zien en zien we oude bekenden terug.

Wanneer komt Star Wars: The Rise of Skywalker op Disney+?

Wanneer komt Star Wars: The Rise of Skywalker op Disney+? Disney lanceerde in 2019 een gloednieuwe Star Wars-film. De negende film uit de reeks ging op 18 december 2019 in première in de Nederlandse bioscopen. Daarnaast hoeven we niet lang te wachten totdat de film wordt toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Een woordvoerder van Disney+ gaf tenslotte aan dat het de bedoeling is dat films zeven maanden na de release in de bioscoop al op Disney+ verschijnen. In dat geval zouden we al in juni 2020 aan de slag kunnen met Star Wars: The Rise of Skywalker. Het aftellen kan dan ook alvast beginnen. De film is op Blu-Ray en DVD alvast te pre-orderen.

Wil jij als eerste weten wanneer Star Wars: The Rise of Skywalker op Disney+ staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!