Star

Wanneer komt Station 19 seizoen 3 op Disney+ Star?

Station 19 Disney Plus Star

Wanneer komt Station 19 seizoen 3 op Disney+ Star? Het goede nieuws is dat we nu al weten dat er in ieder geval een derde en zelfs een vierde seizoen komt. De uitzendingen van dat vierde seizoen zijn in de Verenigde Staten inmiddels al in volle gang. We lijken op Disney+ Star namelijk niet lang te hoeven wachten op nieuwe afleveringen van seizoen 3.

Station 19

Grey’s Anatomy is een uiterst groot succes geworden en met Station 19 kreeg de serie een spin-off. In de serie worden we meegenomen naar het leven van de dappere mannen en vrouwen van brandweerkazerene 19 in Seattle. Ze riskeren hun leven om mensen te redden. Extra leuk is dat kazerne op de hoek zit van het Grey Sloan Memorial ziekenhuis. Daardoor zijn Grey’s Anatomy en Station 19 in elkaar verweven.

Wanneer komt Station 19 seizoen 3 op Disney+ Star?

Wanneer komt Station 19 seizoen 3 op Disney+ Star? Disney is erin geslaagd om de eerste drie seizoenen van Station 19 naar zijn streamingdienst te halen. Sinds de lancering van Star hebben we al met aardig wat series kennisgemaakt en daar is nu ook Station 19 bijgekomen. Gezien de serie in de Verenigde Staten echter al voorloopt, is het de vraag wanneer we aan de slag kunnen met seizoen 3 van Station 19.

Het ziet ernaar uit dat de uitzendrechten van seizoen 3 momenteel nog elders in handen zijn. Daardoor heeft Disney+ wel de eerste twee seizoenen naar zijn streamingdienst gehaald, maar het derde seizoen nog niet. Het is onduidelijk wanneer we alsnog met seizoen 3 aan de slag kunnen. Het is wachten tot Disney daar officiƫle uitspraken over doet.

Wil jij als eerste weten wanneer Station 19 seizoen 3 op Disney+ Star staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!