Laatste Nieuws

Wanneer komt The Mandalorian seizoen 3 op Disney+?

Wanneer komt The Mandalorian seizoen 3 op Disney+? Het goede nieuws is dat we nu al weten dat er sowieso een derde seizoen gaat komen. Al in april werd bekend dat er een derde seizoen van de Star Wars serie zou komen, maar de grote vraag is nu wanneer we aan de slag kunnen met The Mandalorian seizoen 3 op Disney+.

Star Wars serie

Met The Mandalorian is de eerste Star Wars serie een feit. De serie speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen in Return of the Jedi af. In de reeks draait het om een eenzame premiejager die als taak krijgt om ‘The Child’ terug te halen. Als hij hem gevonden heeft, besluit hij op de vlucht te slaan om het kind te beschermen. Ondertussen gaan ze op zoek naar antwoorden over zijn oorsprong. In het tweede seizoen wordt daar steeds meer van duidelijk en weet Moff Gideon zich er ook steeds meer mee te bemoeien. Dat zijn dan ook de recepten voor een derde seizoen.

Wanneer komt The Mandalorian seizoen 3 op Disney Plus?

Wanneer komt The Mandalorian seizoen 3 op Disney Plus? Al in april werd duidelijk dat er gewerkt werd aan een derde seizoen van The Mandalorian. Fans van de reeks mogen zich dan ook alvast opmaken voor nog meer nieuwe afleveringen van de reeks.

Doordat Jon Favreau al vroeg is begonnen met werken aan het derde seizoen van The Mandalorian hoeven we misschien niet eens heel lang te wachten op een vervolg. Gezien het eerste seizoen in november 2019 van start ging en het tweede seizoen het jaar daarop in oktober, mogen we voor seizoen 3 misschien wel rekening houden met eind 2021. Al is dat voor nu nog gissen.

Wil jij als eerste weten wanneer The Mandalorian seizoen 3 op Disney+ staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!