Laatste Nieuws

Wanneer komt The Resident seizoen 4 op Disney Plus Star?

The Resident Disney Plus

Wanneer komt The Resident seizoen 4 op Disney Plus Star? De uitzendingen van het vierde seizoen van The Resident zijn inmiddels in volle gang in de Verenigde Staten. Wanneer de acht afleveringen van seizoen 4 naar Disney Plus star komen, valt voor nu echter nog lastig in te schatten. Toch lijken we niet heel lang te moeten wachten op nieuwe afleveringen van The Resident.

Dramaserie

In The Resident draait het om Conrad Hawkins, een van de beste dokters van het Chastain Park Memoral Hospital. Hij wordt gezien als charmant en tegelijkertijd een tikkeltje arrogant. Hij behandelt zijn patiƫnten het liefst op een onconventionele manier. Hij ziet het als zijn taak om de romantische illusies van eerstejaars Devon Pravish de grond in te boren. Devon komt er al snel achter dat ook dokters fouten kunnen maken.

Wanneer komt The Resident seizoen 4 op Disney Plus Star?

Wanneer komt The Resident seizoen 4 op Disney Plus Star? Disney haalde bij de release van Star liefst drie seizoenen van de dramaserie The Resident naar zijn streamingdienst. Ondertussen wordt in de Verenigde Staten echter ook al het vierde seizoen van de dramaserie uitgezonden. De grote vraag is dan ook wanneer we dat vierde seizoen op Disney Plus Star mogen verwachten.

Doordat Star nog zo nieuw is, is het op dit moment nog moeilijk in te schatten hoelang het gaat duren tot in Amerika lopende seizoenen naar Star komen. Het is niet ondenkbaar dat wanneer op 9 maart het complete seizoen van The Resident is uitgezonden, dat het seizoen dan spoedig naar Star komt. Het blijft echter wachten tot Disney+ daar zelf uitspraken over doet.

Wil jij als eerste weten wanneer The Resident seizoen 4 op Disney+ Star staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!