Star

Wanneer komt The Resident seizoen 5 op Disney+ Star?

The Resident Disney Plus

Wanneer komt The Resident seizoen 5 op Disney+ Star? Het goede nieuws voor The Resident is dat inmiddels al bekend is dat de serie terugkeert voor een vijfde seizoen. Mede door naar het verleden te kijken, kunnen we ook alvast een voorzichtige schatting doen wat betreft de releasedatum van het vijfde seizoen van The Resident. Naar verwachting zullen de afleveringen na de uitzendingen in de Verenigde Staten opnieuw razendsnel naar Disney+ Star in Nederland komen.

Chastain Park Memorial Hospital

In The Resident worden we meegenomen naar het Chastain Park Memorial Hospital. Daar volgen we Conrad Hawkins, een van de beste dokters van het ziekenhuis. Hij is charmant, arrogant en behandelt zijn patiƫnten het liefst op een onconventionele manier. Hij ziet het als zijn plicht om de romantische illusies de grond in te boren van eerstejaars Devon Pravish. Met hulp van Conrad ziet hij in dat een ziekenhuis een bedrijf is.

Wanneer komt The Resident seizoen 5 op Disney+ Star?

Wanneer komt The Resident seizoen 5 op Disney+ Star? Om te beginnen is het goed om te weten dat al duidelijk is dat The Resident terugkeert voor een vijfde seizoen. FOX heeft ervoor gekozen om nieuwe afleveringen van de serie te bestellen. Alhoewel de releasedatum van dat vijfde seizoen voor nu nog onduidelijk is, lijken we wel alvast een voorzichtige schatting te kunnen doen.

The Resident is namelijk onderdeel van het herfst programma van FOX. In dat geval lijkt de serie al in september of oktober terug te kunnen keren. Ook het tweede en derde seizoen verschenen eerder al in de herfst. Dat gebeurde niet bij seizoen 4 vanwege de pandemie. Desondanks lijkt seizoen 5 nu veel sneller te komen. Tussen de uitzendingen van seizoen 4 van The Resident in de Verenigde Staten en bij Disney+ in Nederland zat ongeveer een periode van twee maanden. Mocht dat ook bij seizoen 5 gebeuren, dan kunnen we daar misschien nog wel aan het eind van 2021 mee aan de slag.

Wil jij als eerste weten wanneer The Resident seizoen 5 op Disney+ Star staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!