Star

Wanneer komt The Walking Dead seizoen 11 deel 2 op Disney+?

The Walking Dead seizoen 11

Wanneer komt The Walking Dead seizoen 11 deel 2 op Disney+? Het wachten is nu op het tweede deel van The Walking Dead seizoen 11. Op maandag 11 oktober werd de voor nu even laatste aflevering van seizoen 11 toegevoegd aan het aanbod van Disney+. De serie ligt nu tot begin 2022 stil. Ook op Disney+ Star hoeven we even geen nieuwe afleveringen te verwachten. Met dit artikel weet je precies wanneer The Walking Dead seizoen 11 terugkeert voor deel 2.

Zombie apocalypse

The Walking Dead is een Amerikaanse serie die we tegenwoordig ook op Disney+ kunnen bekijken. De serie is al jarenlang een groot succes. In de reeks draait het om een post-apycalpyische wereld waar een zombie uitbraak is geweest. Het is nu aan Rick Grimes om samen met onbekende een team te vormen in de hoop te kunnen overleven in de wereld die is overgenomen door zogenaamde walkers.

Wanneer komt The Walking Dead seizoen 11 deel 2 op Disney+?

Wanneer komt The Walking Dead seizoen 11 deel 2 op Disney Plus Star? Disney is er razendsnel bij met nieuwe afleveringen van The Walking Dead. Zelfs zo snel dat ze afhankelijk zijn van de uitzendingen in Amerika wat betreft het uitzendschema in Nederland. Daardoor ligt The Walking Dead momenteel middenin het seizoen even stil.

De eerste acht afleveringen zijn inmiddels verschenen en het wachten is nu op de resterende zestien afleveringen. Die zijn pas vanaf 2022 te bekijken. Vanaf 20 februari 2022 keert The Walking Dead terug voor gloednieuwe episodes. Met de laatste zestien afleveringen nemen we afscheid van The Walking Dead. Houd ook het uitzendschema van The Walking Dead seizoen 11 in de gaten.

Wil jij als eerste weten wanneer The Walking Dead seizoen 11 deel 2 op Disney+ Star staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!