Star

Wanneer komt The Walking Dead seizoen 11 op Disney Plus Star?

The Walking Dead Disney Plus

Wanneer komt The Walking Dead seizoen 11 op Disney Plus Star? De post-apocalyptische serie The Walking Dead keert nog één keer terug voor een gloednieuw seizoen. Dat elfde seizoen is echter ook het slotstuk van de serie. Maar wanneer mogen we dat slotseizoen op Disney Plus Star verwachten? Naar verwachting hoeven we niet lang te wachten, want momenteel heeft Disney alle ingrediënten in huis om The Walking Dead seizoen 11 snel na de release in de Verenigde Staten naar de streamingdienst te halen.

Zombie apocalypse

De Amerikaanse serie The Walking Dead is de laatste jaren uitgegroeid tot een groot succes. De post-apocalyptische serie neemt ons mee net na een wereldwijde zombie apocalpyse. We worden meegenomen naar Rick Grimes die wakker wordt na een coma. In de tijd dat hij in coma lag, is de wereld overgenomen door zogenaamde walkers. Hij wordt de leider van een groep overlevers.

Wanneer komt The Walking Dead seizoen 11 op Disney Plus Star?

Wanneer komt The Walking Dead seizoen 11 op Disney Plus Star? Disney Plus Star is erin geslaagd om het tiende seizoen razendsnel naar zijn streamingdienst te halen. Ook aflevering 16, die pas later bij Fox werd uitgezonden en nog niet te zien is bij Netflix, was sinds de lancering van Star al meteen te bekijken. Wij verwachten dan ook dat Star ook het elfde seizoen van The Walking Dead na de uitzendingen in de Verenigde Staten razendsnel naar de streamingdienst haalt.

Dat blijkt ook het geval te zijn. Zo zat er slechts een week tussen de release van seizoen 10 aflevering 17 in Amerika en op Disney+. Gezien de uitzendingen van de eerste twaalf afleveringen van seizoen 11 nog later dit jaar van start moeten gaan, is het dan ook zeker dat we nog later dit jaar al aan de slag kunnen met het eerste deel van seizoen 11. Het tweede deel van twaalf afleveringen wordt pas in 2022 verwacht.

Wil jij als eerste weten wanneer The Walking Dead seizoen 11 op Disney+ Star staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!