Laatste Nieuws

Wanneer komt Toy Story 4 op Disney+?

Toy Story 4 Disney Plus

Wanneer komt Toy Story 4 op Disney+? De Amerikaanse animatiefilm verscheen op 26 juni 2019 in de Nederlandse bioscoop en de vraag is wanneer het nieuwe deel op Disney Plus verschijnt. Helaas heeft Disney daar nog geen uitspraken over gedaan, maar we kunnen wel een voorzichtige schatting kunnen doen.

Toy Story 4

Toy Story kwam dit jaar terug met een nieuwe film. Andy heeft al zijn spelgoed weggegeven aan de vierjarige Bonnie nu hij zelf te oud is geworden voor speelgoed. Ondertussen vindt Bonnie ook een nieuwe favoriete pop uit genaamd Forky. Forky weet echter niet zo goed wat hij moet doen en hij verdwijnt. Cowboy Woody doet er alles aan om Forky terug te vinden.

Wanneer komt Toy Story 4 op Disney+?

Wanneer komt Toy Story 4 op Disney+? In het geval van Dumbo verscheen de film razendsnel op Disney+. Zo werd de film op 27 maart voor het eerst gedraaid in de bioscoop. Al op 3 november werd de film vervolgens toegevoegd aan het aanbod van Disney Plus.

Als Disney die snelheid aanhoudt, mogen we Toy Story 4 over een halfjaar sinds zijn release in de bioscoop op Disney+ mogen verwachten. In dat geval moeten we rekening houden met begin 2020. Inmiddels heeft Disney ook aangegeven dat we rekening moeten houden met een periode van zeven maanden tussen release in de bioscoop en op de streamingdienst. Toy Story 4 heeft nu ook een officiƫle releasedatum op Disney+ te pakken. Vanaf zondag 2 februari kunnen we aan de slag met de nieuwe Disney-film.