Laatste Nieuws

Wanneer verschijnt The Lion King (2019) op Disney+?

The Lion King Disney Plus

Wanneer verschijnt The Lion King (2019) op Disney+? The Lion King is door Disney in een nieuw jasje gestoken. De live-action film van The Lion King verscheen in de zomer in de bioscoop en de grote vraag is nu wanneer we The Lion King (2019) op Disney Plus mogen verwachten. Daar lijken we een voorzichtige schatting voor te kunnen doen.

The Lion King

In The Lion King draait het om de jonge leeuw Simba. Hij is de zoon van leeuwenkoning Mufasa. Simba kijkt op naar zijn vader en is trots om zijn zoon te zijn. Ondertussen ligt er echter gevaar op de loer, want Mufasa heeft ook een jaloerse broer. Scar wil er alles aan doen om zowel Mufasa als Simba uit de weg te ruimen.

Wanneer verschijnt The Lion King (2019) op Disney+?

Wanneer verschijnt The Lion King (2019) op Disney+? Helaas heeft Disney Plus zelf nog niets naar buiten gebracht over de release van de nieuwe The Lion King-film op zijn streamingdienst. Daarnaast is de streamingdienst nog zo jong, dat het ook vrij lastig is om naar het verleden te kijken. Toch lijken we met de recente toevoeging van Dumbo aan het aanbod van Disney Plus toch een voorzichtige schatting te kunnen doen.

De live action-film van Dumbo ging tenslotte in maart 2019 in première in de bioscoop. Een half jaar later werd de film vervolgens toegevoegd aan het aanbod van Disney Plus. Het valt niet uit te sluiten dat ook The Lion King zo’n half jaar na zijn release in de bioscoop wordt toegevoegd aan het aanbod van Disney Plus. In dat geval moeten we rekening houden met begin 2020. Al blijft het natuurlijk afwachten wat Disney+ doet.

Wil jij als eerste weten wanneer The Lion King (2019) op Disney+ staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!