Star Wars

Wanneer verschijnt The Mandalorian seizoen 2 op Disney Plus?

Wanneer verschijnt The Mandalorian seizoen 2 op Disney Plus? The Mandalorian is misschien wel dé nieuwe serie van Disney Plus waar het meest van wordt verwaht. Het gaat om een live-actionserie in het Star Wars-universum. Gelukkig is nu al bekend dat er ook een tweede seizoen komt van de The Mandalorian.

Star Wars: The Mandalorian

Star Wars: The Mandalorian is een live-actionserie in het Star Wars universum. Het eerste seizoen speelt zich af tussen de films Return of the Jedi en The Force Awakens. De reeks volgt een eenzame premiejager aan de randen van het sterrenstelsel. De serie speelt zich af nog voordat de First Order opkwam.

Wanneer verschijnt The Mandalorian seizoen 2 op Disney Plus?

Wanneer verschijnt The Mandalorian seizoen 2 op Disney Plus? Jon Favreau, de maker van the Mandalorian, vertelde in juli al dat hij al bezig was met het schrijven van het tweede seizoen. Ook gaf hij toe dat seizoen 2 al in voorproductie was. In oktober werd duidelijk dat de opnames van het tweede seizoen zijn gestart.

Het is dan ook duidelijk dat er sowieso een tweede seizoen komt, ook heeft Disney+ inmiddels een verwachte lanceringsdatum aangekondigd. Zo kunnen we in oktober 2020 aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de reeks.

Wil jij als eerste weten wanneer The Mandalorian seizoen 2 op Disney+ staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!