Star

Y: The Last Man gecanceld na één seizoen

Y The Last Man

Slecht nieuws voor de fans van Y: The Last Man. De serie is nog voor het einde van het eerste seizoen gecanceld. De annulering van de serie leidt tot grote teleurstelling bij showrunner Eliza Clark die er alles aan wil doen om de serie elders onder te brengen.

Showrunner

Clark is teleurgesteld na het horen van het nieuws. “We zijn erachter gekomen dat we niet verder gaan met FX voor seizoen 2 of Y: The Last Man. Ik ben nooit in mijn leven meer toegewijd geweest aan een verhaal en er is nog zoveel meer verhaal te vertellen”, gaf Clark te kennen. Ze geeft de hoop dan ook nog niet op.

“We willen niet dat het stopt. FX is een geweldige partner geweest. We hebben graag met ze samengewerkt en we vinden het jammer dat Y: The Last Man niet doorgaat bij FX op Hulu. Maar we weten dat iemand anders veel geluk zal hebben met dit team en dit verhaal. Ik heb nog nooit de opmerkelijke solidariteit van zoveel getalenteerde mensen ervaren. We zijn vastbesloten om Y zijn volgende thuis te vinden”, aldus Clark. In de komende tijd moet blijken of het lukt om de serie een nieuw onderkomen te geven. Op IMDb heeft de serie een score van 6,2.