Laatste Nieuws

Zijn films en series op Disney+ Nederlands gesproken?

Disney Plus Nederland

Zijn films en series op Disney+ Nederlands gesproken? Nu Nederland bij de drie landen hoort waar Disney Plus als allereerst te bekijken is, is het ook de grote vraag of films en series ook in het Nederlands te zien zijn. Disney-titels worden tenslotte ook graag gekeken door kinderen. Gelukkig heeft Disney+ bevestigd dat films en series in het Nederlands gesproken verschijnen.

Zijn films en series op Disney+ Nederlands gesproken?

In een persbericht over de nieuwe streamingdienst van Disney werd meer duidelijk over de talen die ondersteund worden. Vanaf de lancering, die op 12 november plaatsvindt in Nederland, Canada en de Verenigde Staten, kunnen we aan de slag met meer dan 500 films en 7.500 afleveringen. Disney+ biedt voor dat aanbod ondersteuningen voor de talen: Engels, Spaans, Frans en Nederland.

Zowel de gebruikersinterface als de audio-ondersteuning en de ondertitels moeten in het Nederlands beschikbaar komen. De Disney+ Originals worden daarnaast ook nog eens voorzien van extra talen. Zo is het geen enkel probleem om met de hele familie aan de slag te gaan met het aanbod van Disney+. Of je nu liever naar Frozen kijkt of naar Moana, al deze titels komen gelukkig ook in het Nederlands beschikbaar.